Tarte Rainforest după o paletă de culoare de culoare închisă și a obrazului: Când acest șarpe de șarpe, este bine pentru pielea ta

purtând noua pădure tropicală a tartului după o paletă de culoare lut închis și pheek (38 $) pe ochii și obrajii mei
Șerpi.

Ciudat, omule! Snakes! Toate acestea sunt peste colecția de toamne a lui Tarte, inclusiv pădurea tropicală după paleta de ochi și obrazul de culoare închisă (38 de dolari), care este un fel de șarpe de stele din eliberarea de nouă piese care se strecoară acum pe contoarele de tarte și online.

PUBLICITATE

Colecția include atât produse limitate de ediție, cât și piese noi legate de linia permanentă, cu paleta de după întuneric fiind una dintre elementele ediției limitate.

Paleta găzdine nouă produse de pulbere – șase ochi, un bronz, un bronzator și o culoare roșie – în culori inspirate de nuanțele de orhidee adânci ale unui pădure tropicală la amurg, și în adevărata modă de tarte, întreaga enchildada este crudă și făcută fără cruzime Parabeni, ulei mineral, ftalați, triclosan, laurii sulfat de sodiu sau gluten.

La fel ca numeroasele produse ale lui Tarte, aceasta este dezvoltată pentru a oferi beneficii pielii care, într-un fel, sunt cam în conflict …

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Vreau să spun, îmi place această idee întreagă – ideea de machiaj care se dublează ca un produs de îngrijire a pielii – dar nu sunt sigur cât de bine funcționează.

Cu seruri și hidratante, pot să văd și să le simt absorbite în pielea mea, dar cu machiajul, este un fel de ședință mai bună acolo pe partea de sus, știți?

Face ceva? Nu știu, dar mă gândesc că nu poate face rău.

Ingredientul secret în acestea este ceva de tartă apeluri colorate, o argilă foarte absorbantă capabilă la culoarea auto-magică adecvată și să abordeze preocupările speciale ale pielii și a tenului, iar aceste pulbere absoarbe cu siguranță uleiul de ulei.

Ar putea fi ceva de luat în considerare dacă aveți capace și / sau obraji foarte grași.

Culorile – prune, tanuri și aur – sunt destul de neutre și nu prea cool, nici cald, făcându-le bine să se potrivească pentru o gamă largă de tonuri de piele.

Este greu să mă încurc cu adevărat atunci când folosesc și ochii, indiferent cât de mult am împachetat, pentru că nu sunt nebenmentați nebentri (aș spune că sunt despre un mediu). Se amestecă frumos, fără să se uite prea grele.

Eu observ un mic căzut, dar nu este o afacere mare. Doar atingeți mai întâi peria sau lucrați în partea din spate a mâinii.

În ceea ce privește performanța, ochii de ochi au pus puncte majore. Într-o lume ideală, totuși, s-ar putea întuneca puțin nuanțele mai întunecate.

În ceea ce privește blush, wow, atât de frumos. Că tonul de plummiu mat sigur arată natural pe piele, dar parcul Ave. Princess Bronzer? Eh. Cred că e doar ok. Probabil mai bine potrivite pentru tonuri de piele mai ușoare decât a mea.

Oh, despre liderul de aur și ghidul de aur – Sfânta subliniază că omule! Vorbim cu adevărat, într-adevăr strălucitor.

Toate și toate, aș spune că este o paletă frumoasă – ideală pentru gale / băieți care îi plac aspectul natural cu o lovitură.

PUBLICITATE

De obicei, aleg un pic mai mult oomph din ochii mei, dar încă mai văd foarte mult că sunt sigur că voi purta această cădere.

“Performanța produsului: Inspirat de nuanțele de orhidee profunde ale pădurii tropicale la Dusk, această paletă are tot ce aveți nevoie pentru a crea sultions, sofisticat pare să te ia de la o zi la noapte. Fiecare umbră pigmentată și măgulitoare este infuzată cu argilă colorată, care culoarea naturală corectează, deoarece ajută la controlul uleiului mai lung și mai transportat. Acest ingredient de generație viitoare din regiunile montane din Brazilia luminează, iese și calmează pielea, în timp ce formula catifelată glidează și oferă o culoare bogată fără a se stabili în linii fine sau riduri “.

– Tarte.com.

Noua ediție limitată și nuanțe renumite inspirate de Sultry Amazonian Adventures includ:

goale să exploreze (roz bej)

Faceți un Mauve (Plum Mauve)

prune departe cu mine (prune întunecate)

până la nici un aur (aur)

Tan-gled în tine (Tan)

Nu întoarceți A-Brown (maro închis)

dezlănțuită (roșie nudă de trandafir)

șampanie (evident)

Park Ave Princess ™ (Bronzer)

Powered by: Clay colorate: Color-corectează, deoarece se adresează în mod specific preocupărilor individuale ale pielii și a tenului

Clay de trandafir: calmează pielea în jurul zonei ochiului

Vanilla Clay: Ajută la controlul uleiului pentru a menține pigmentul în poziție toată ziua

gold clay: maintains gentle skin balance and moisture

Swatches from the left: Eyeshadows in Bare to Explore, Make a Mauve and Plum Away With Me
Highlighter in Champagne, Bronzer in Park Avenue Princess and blush in Unleashed
Eyeshadows in up to No Gold, Tan-gled Up in You and Don’t turn A-Brown
Wearing Eyeshadows in up to No Gold, Tan-gled Up in You, Don’t turn A-Brown and Plum Away With Me on my eyes, and champagne Highlighter, Park Ave. Princess Bronzer and Unleashed blush on my cheeks
On my lips I’m wearing theBalm read My Lips Lip Gloss in Pow
Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Published by wjczh

Leave a Reply