Unghii în jos de frumusețe la piscină cu Goddess Goddess pentru Summertime 2016

utilizând Estée Lauder Gelée Bronzer sub fundația mea, Summertime Glow multi-paletă pe ochi, precum și obrajii, precum și buza, precum și strălucirea verii obrazului în strălucirea piersicii pe buze, precum și obrajii.
Pentru un entuziast de machiaj ca mine, nu există nicio indicație mai interesantă a sosirii de vara apropiere decât aspectul anual al colecției lui Estée Lauder Goddess Goddess, precum și nudurile sale radiante radiante, precum și luminozități puternice.

Eliberarea din acest an, care soiuri de la geluri de bonzing, precum și bronzoare de pulbere la palete umbrite, parfumuri, precum și lightlighters, au un anumit vibrații de la piscină în mod serios, precum și o iubesc!

PUBLICITATE

Aruncați-vă pe uleiul de corp strălucitor, pălăria floppy, precum și ochelarii de soare de vintage, precum și să aruncăm o privire la câteva dintre comorile somptuice somptuoase ale colecției.

Estée lauder Bronze Goddess 2016 Gelée Bronzer, Summertime Glow Multi-Palette, precum și buza, precum și vezicul de culoare strălucire în lumini fuchsia, strălucire piersică
Pentru mine, precum și numeroase entuziaștii de machiaj, știu, este punctul culminant, precum și paletele de bronzare introduse cu colecțiile de zeițe de bronz care se stabilesc inimile noastre.

Clasic Chic Summer Glow Multi-Palette ($ 50) este disponibil într-o cutie de broască țestoasă, precum și case un iluminator roz moale, o roșie roșie, precum și un bronz accesibil. Deși era cu siguranță dezvoltat cu fețe în minte, merită remarcat faptul că nuanțele funcționează, de asemenea, minuni asupra ochilor (în special bronzorul, precum și bronzul). Ce metodă de a lega aspectul împreună când vă grăbiți.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Bronzerul Gelée (32 de dolari) are o formulă fascinantă care îmi amintește de o nuanță dificilă a bomboanelor în Babe Surfer, cu excepția faptului că Babe Surfer aplică o rufe transparente a culorii de ceai cu gheață, în timp ce Gelée Bronzer depozitează o umbră extrem de pigmentată, un pic mai mult decât un lichiff tipul de bronz de pulbere.

Emolient, precum și simplu de amestecat, acest Bronzer vă oferă un lung “timp de lucru” înainte de a se stabilește, totuși să se ferească! Un pic merge mult, pe care îl puteți vedea în aceste swatches.

Eu aleg să folosesc produse precum gelée bronzer sub fundația mea pentru a permite cea mai mică strălucire să arate; Acest lucru, la rândul său, neutralizează câțiva dintre Orangey-Ness care însoțește frecvent bronzoare lichide pigmentate.

Bronzul Gheddess Gelée Bronzer, precum și Summertime Glow Multi-Palette

Zeita de bronz (la stânga la dreapta): Gelée Bronzer a folosit foarte mult, precum și amestecat, summertime strălucitoare multi-paletă iluminează, blush, precum și contur
Cred că buza de 34 de dolari, precum și bastoanele strălucitoare ale luminilor Fuchsia și strălucirea piersicii sunt stele de eliberare (sunt, de asemenea, oferite în Sunburst, care nu este prezentată). Moniterii, totuși, sunt goodnome, deoarece luminile Fuchsia este cu adevărat mult mai mult de un roșu cald, iar strălucirea de piersici este un roz tradițional cald-toned.

Posessed pe un capăt al unei creme pigmentate care poate fi folosită atât pe merele obrajilor, cât și pe buze, precum și pe cealaltă a unui luciu strălucitor, acești biți multi-talentați sunt pregătită cu geanta de plajă.

PUBLICITATE

Aplicarea luciuului este destul de explicativă, cu toate acestea mi-a luat un proces, precum și o eroare pentru a-mi da seama metoda preferată de a aplica blushul de cremă. După o serie de zile de testare, am stabilit pe utilizarea unei periei dense, atingând-o direct pe produs, precum și apoi amestecând pe obraji. Produce tipul exact de strălucire difuzată pe care o caut.

Bida de zeiță de bronz, precum și vestică strălucire în lumini fuchsia, strălucire piersică
Zeița de bronz (stânga la dreapta): buza, precum și summertime strălucire strălucire fuchsia lumini obraz, fuchsia lumini luciu, piersic strălucire gloanță, strălucire strălucire
Colecția de Goddess Bronze Estée Lauder 2016 este o frumusețe de summertime încapsulată într-o colecție de machiaj. De la parfumuri la uleiuri corporale strălucitoare, iluminatoare, bronzers, precum și produse de obraz pentru cremă pentru a imita un aspect fericit de vară hidratantă de piele, estée lauder crezut de orice pentru eleganța de la piscină în jos.

Mindurile de întrebare doresc să știe: Ce produse de zeițe de bronz vă priviți înainte în fiecare an?

Published by wjczh

Leave a Reply