Sâmbătă Surfing, 23 martie 2019

Când vrei să te îngrijești de îngrijire a pielii la 4 dimineața, yo.
Bună dimineața din zorii timpului!

Într-adevăr, deși, sâmbătă încântată … de la cineva care a făcut în considerare faptul că înainte de fractură de zori, lol! Doresc să spun că m-am descurcat la ora 3:30 de când eram la fel de mult ca și cum nu am făcut ceva interesant, cum ar fi, nu dunno … mergând la o ravă de soare, totuși nu. A fost doar o insomnie de modă veche. * Umerii din umeri *

PUBLICITATE

Pe de o parte, aș dori să dorm mult de atunci – Bună ziua. CORP. OBOSIT. – Cu toate acestea, pe de altă parte, am făcut lucruri Hella făcute devreme, precum și asta mă face să mă simt minunat. Sunt încă absolut nici o persoană de dimineață, totuși trecând în curând înainte de 4 astăzi mi-a permis să domnizez multe sarcini pe lista mea de sarcini, inclusiv completarea unui antrenament Pilates * și * Folosirea unui regim detaliat de îngrijire a pielii hidratante care utilizează Apelul de apel Roam de mai sus.

#adevăr

A fost o dimineata frumusete …

Drift Away Cleanser ($ 32): Acest cleanser de gel-la-spumă este excelent pentru pielea grasă, precum și pentru a îndepărta toate gunk-ul uleios din zona mea T, Lickety-Split.

Mască de hidratare de ședere extinsă ($ 38): Această mască incredibil de liniștitoare miroase delectabil? Fructed.

Asigurarea de asigurare a bagajelor pretinde masuri de ochi ($ 25): Strângerea, precum și – încercați să spun – chiar și un pic strălucitor?

Strălucește înainte de ulei ($ 48): Mai bogat decât o colecție de lanț de aur a unui rapper

Dive în hidratant (36 USD): Îmi place Formula Featherweight, cu toate acestea am sperat pentru mai mult …

Măștile de aur sub ochi fac cu siguranță o sarcină mare de a-mi ascunde cercurile întunecate, Ha! Ei au un impact oarecum înăsprire în timp ce le purtați, care mă trezesc puțin.

În ceea ce privește idealul acum … Sunt pe cale să trec, totuși este în regulă “Cauza Cauza sunt minunate pentru Feline Naps. ?

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Bucură-te de cafeaua ta. Chiar aici sunt niște biți fascinați pe care am descoperit-o pentru citirea apelului de dimineață. vorbesc cu tine în curând.

Pe lista mea de sarcini în acest weekend: îmbrățișați o ferigă. Am acum un cuplu în peluza din față, cu toate acestea vreau unul mai mult în interiorul casei după ce am citit această poveste fermecătoare din New York Times pe istoria feerilor, precum și legătura noastră cu ei. (Aparent, victorienii au fost supărați de ferigi. Cine știa?) Cred că Lucy Hunter de vânător de flori din North Wales unghii atunci când telefonul numește ferigi “dură dar delicată”.

Apropo, dacă aveți prieteni blanați buni, precum și căutați să adăugați o feern în familia dvs. de plante, ferigi de Boston sunt menite să fie netoxice pentru pisici, precum și câinii.

Doar în situație, te-ai întrebat ce coboară într-un centru de zi pentru Panda. Sugestie: Există o mare bucată de drăguț.

Oamenii de știință au jucat muzică la brânză ca în vârstă, precum și într-un șoc pentru absolut nimeni, Hip-Hop a creat cea mai distracție aromă.

Căutați să adăugați un pic secret pentru viața dvs. (machiaj)? O mulțime de marci de apel oferă acum pungi de produs Goodie pline de un număr de produse ascunse “Mystery”. Influențat de un obicei standard japonez, branduri precum Colurpop, Tatcha, precum și Charlotte Tilbury oferă acum aceste “pungi norocoase” pline de produse, dar cumpărătorii primesc o ofertă excelentă sau o ofertă slabă cu acestea? M-am întrebat frecvent dacă unele pungi sunt doar pline de produse suprasolicitate sau de expirare, mărcile doresc să scape de … dar apoi din nou, sunt atât de pretențios de machiaj în aceste zile că nu sunt cel mai probabil ținta client. Vreau să înțeleg exact ceea ce intru, știi?

Vorbind despre Colurpop, eliberează o colecție de răufăcătoare Disney, precum și tot ce trebuie să spun că este Mac a făcut-o mai întâi. * părul de păr *

15 produse de apel prietenoase cu buget care arată mult mai costisitoare decât sunt cu adevărat, în funcție de cine poartă.

O scurtă istorie a celor mai de succes sferturi de stea

O zi în viața lui Tata Harper, Creator, precum și CEO-ul lui Tata Harper Skincare

Fiți în căutarea acestei noi tendințe de îngrijire a pielii: “Acul” se ocupă de creme, precum și patch-uri. Nu, nu există ace metalice reale în cremă, așa că nu veți ajunge la apariția ca acel tip de Hellraiser! Mai degrabă, există componente în cremele care simulează sistemul, precum și funcția de microneedling.

Femeile tinere – ca tineri ca 8 – sunt o nouă piață în creștere pentru îndepărtarea părului cu laser, precum și ceara, precum și pentru tot ce trebuie să spun că este ceea ce. Când eram acea vârstă, tot ce mi-a păsat era hei acolo acolo pisicuță, precum și dacă aș fi în stare să stau afară, precum și să joc după cină.

Opriți presele! Jonathan Van Ness este o doamnă totală de felină.

În situația în care sperați că Reese Witherspoon vă va arăta sângele sudic astăzi.

Rutina Pilates am făcut-o în această dimineață!

PUBLICITATE

Ai o zi excelentă, Kay?

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

Published by wjczh

Leave a Reply